IRMAK PARKI’NDA AKŞAM ÇAYI

Akşam çayı buluşmalarımızın sonuncusu Ferah Mahallesi Irmak Parkı'nda yapıldı. Yüzlerce mahalle sakininin katıldığı program çay, simit ve peynir ikramıyla başladı.

IRMAK PARKI’NDA AKŞAM ÇAYI
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Çocuklara yönelik kurulan masalarda mangala, satranç gibi zeka oyunlarının da öğretildiği buluşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında "Bu güzel akşamda birlikteyiz, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Ferah Mahallemiz gerek yeni Çamlıca Tv Kulesi gerekse 60 bin kişilik Çamlıca Camii'nin açılmasıyla fark yaratacak." dedi ve mahalleye yönelik yeni bir aile sağlığı merkezinin de müjdesini verdi. Vatandaşların imar barışı ve kentsel dönüşümle ilgili sorularına da uzun uzun cevap veren Başkan Hilmi Türkmen daha sonra mahalle sakinleriyle çay içti. Müzik ve palyaçolar eşliğinde parkta doyasıya eğlenen çocuklara yönelik pamuk helva ve patlamış mısır ikramının da yapıldığı programda parka belediyemiz tarafından konan kedi evlerindeki yeni doğmuş kediler de çocukların ilgi odağı oldu.