solyanreklam
sagreklam

İnnice'nin Terfi Hattı Yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi’nin İnnice Mahallesi’nin eski terfi hattını yenileyerek vatandaşları sık sık yaşanan boru patlaklarından kurtarmak için çalışmalara ...

İnnice'nin Terfi Hattı Yenileniyor
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 16:38

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi’nin İnnice Mahallesi’nin eski terfi hattını yenileyerek vatandaşları sık sık yaşanan boru patlaklarından kurtarmak için çalışmalara başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki eskiyen altyapılardan kaynaklı sorunları sıfıra indirmek adına yoğun mesai harcıyor. MASKİ son olarak, Selendi ilçesine bağlı İnnice Mahallesi’nden gelen içme suyu terfi hattı yenileme talebine de kısa süre içerisinde yanıt verdi. Çalışmalar tamamlandığında, mahallenin su kaynağından depoya ulaşan hattın yıpranmış olması nedeniyle oluşan su kesintilerine son verilecek.
“Bizi büyük bir sıkıntıdan kurtaracaklar”
İnnice Mahalle Muhtarı Uğur Bacaksızoğlu, “Eski hattımız yıllar önce elle döşenmiş ve yüzeye çok yakın durumdaydı. Hatta bazı yerlerde yerin üstünden gidiyordu. Böyle olunca da sürekli borular deliniyor ve patlıyordu. Bizler de sık sık susuz kalıyorduk. Şimdi hattımız yenileniyor. Hizmetten memnunuz. Bizi büyük bir sıkıntıdan kurtaracaklar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık