İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı

• 17 Eylül 2018, Pazartesi 17:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, İlköğretim Haftası dolayısıyla Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulu'nda düzenlenen törene katıldı.

2018-2019 İlköğretim Haftası, Diyarbakır'da düzenlenen törenle kutlandı. Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulu'nda düzenlenen törene Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, mülki erkan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Açılış konuşmalarının ardından Güzel Sanatlar Lisesi Korosu sahne aldı. Başkan Atilla ve beraberindekiler, daha sonra sınıfları gezdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Atilla, öğrencilerin masasında oturup onlarla sohbet etti. Başkan Atilla, öğretmenler ve velilerle de bir süre görüşerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.