solyanreklam
sagreklam

İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Gıda Bankası Var

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunulan Gıda Bankaları, vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İl genelinde ...

İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Gıda Bankası Var
  • 31 Temmuz 2018, Salı 17:21
31.07.2018 14:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunulan Gıda Bankaları, vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İl genelinde 7 bin 842 haneye hizmet veren Gıda Bankası, Sarıgöl ilçesinde 363 ailenin sofradaki mutluluğu oluyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından ‘Yalnız Değilsin’ sloganı ile ilk olarak 2013 yılında şehir merkezinde açılan Gıda Bankası, 2016 yılından itibaren tüm ilçelerde vatandaşların hizmetine sunuldu. 35 kalem malzeme ve ayakkabı temin edilebilen gıda bankalarından tam olarak 7 bin 842 hane faydalanıyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesinden de 363 aile aylık temel ihtiyaçlarını buradan karşılıyor. Sosyal belediyecilik hizmetlerinin gerekliliklerini yerine getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını ve hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırmayı hedeflediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, yaşamlarına dokunmak ve onların zor günlerinde yanlarında olmak için hayata geçirdiğimiz bu çalışma ile halkımızın kurduğu sofrasının gönül konuğu oluyoruz. Değerli bir proje olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın, her zaman yanındayız” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık