solyanreklam
sagreklam

İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERDE YENİ CAMİ İNŞAATLARI İÇİN İLK KAZMA VURULUYOR

Orhangazi Belediyesi’nin ilçenin 6 farklı noktasında daha önce Plan değişikliği ve Belediye tarafından üretilen yeni arsalar üzerine yapılacak yeni cami inşaatları

İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERDE YENİ CAMİ İNŞAATLARI İÇİN İLK KAZMA VURULUYOR
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Orhangazi Belediyesi’nin ilçenin 6 farklı noktasında daha önce Plan değişikliği ve Belediye tarafından üretilen yeni arsalar üzerine yapılacak yeni cami inşaatları için Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve İlçe Müftüsü Yusuf Tuna başkanlığında Orhangazi Belediyesi’nde yeni yapılacak olan camilerin dernek başkanları ve yöneticileri ile toplantısı gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Orhangazi Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülecek olan ve Diyanet İşleri Başkanlığının tip projelerinin uygulanacağı Muradiye Mahallesi Terminal karşısı, Kapalı Pazaryeri yanı, Örnekköy ve Fatih Mahallesi, Siteler Bölgesi, Ticaret ve Sanayi Odası yanı ile Şahin Tepesi bölgesinde inşa edilecek yeni camiler için Pazartesi günü ilk kazma vuruluyor.

Müftü Tuna; İhtiyaç ve talep doğrultusunda çalışmalar başlıyor

Toplantıda konuşan İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, ilçe genelinde yapılacak olan yeni camilerin daha önce o bölgelerde yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlendiğini belirterek, belediye başkanımız belirlenen arsalar ile ilgili daha önce imar düzenlemelerini gerçekleştirmişti. Şimdi bu camiler ile ilgili inşaat sürecini de başlatıyoruz dedi.

Çağlayan; 6 Farklı noktada yeni cami

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yeni yapılacak camiler için kurulan Cami Yapma ve Yaşatma Derneklerinin Başkan ve Yöneticileri ile birlikte yaptığı toplantıda daha önce belediye olarak hem yeni arsa üretimi yaptıklarını hem de yeni plan düzenlemeleri yaptıklarını belirterek, dernek oluşumları tamamlandı. İnşallah böylesine önemli ve hayırlı bir çalışmayı el birliği ile ilçemize kazandırmış olacağız dedi. Başkan Çağlayan, yeni cami inşaatlarının Diyanet İşlerinin hazırladığı tip projeler ve kendilerinin hazırladığı özel projeler ile yapılacağını belirterek, pazartesi gününden itibaren bu cami inşaatlarımız da başlamış olacak dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık