solyanreklam
sagreklam

İBB'NİN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BİR TIK'LA CEP'TE

İBB'NİN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BİR TIK'LA CEP'TE

İBB'NİN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BİR TIK'LA CEP'TE
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

İstanbul Büyükşehir Belediyesi il genelinde düzenlediği etkinliklerle ilgili tüm bilgileri içeren “İBB Kültür” mobil uygulaması geliştirdi. Akıllı cep telefonlarına ücretsiz indirilebilen uygulama sayesinde İstanbullular şehrindeki kültür sanat etkinliklerinden bir tık’la haberdar olacak. Etkinlik adresine otomatik yol güzergahını oluşturabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, il genelinde düzenlediği etkinlikler hakkında sanatseverleri daha hızlı ve etkin haberdar etmek için “İBB Kültür” mobil uygulamasını hizmete aldı. Uygulama sayesinde İstanbullular nerede, ne zaman, hangi etkinliklerin olduğunu önceden öğrenebilecek, sürpriz değişiklikler anında kullanıcıya bildirilecek.

TÜM ETKİNLİKLER “İBB KÜLTÜR”DE TOPLANDI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen “İBB Kültür” mobil uygulamasını vatandaşların hizmetine sunuldu. Uygulama üzerinden İstanbul’daki kültür merkezlerine, en yakın kültür merkezlerinin açık adreslerine ulaşılabiliyor. İşaretlenen kültür merkezine yine uygulama üzerinden navigasyon hizmeti sağlanabiliyor. İl genelinde düzenlenecek etkinlikler önceden duyuruluyor. Uygulamada seminer, söyleşi, konser, çocuk ve yetişkin tiyatrosu, sergi ve sinema için özel kategoriler oluşturuldu. Bu kategorilerden dilediğine tıklayarak en yakın zamanda hangi etkinliğin olacağı, ne zaman yapılacağı, kimlerin katılacağı gibi tüm detaylara ulaşılabiliyor. Bu özelliğiyle “İBB Kültür” ilgi alanına göre arama yapma ve etkinlik bilgilerine kolayca ulaşma imkanı tanıyor.

BASIM-DAĞITIM MASRAFINDAN TASARRUF SAĞLIYOR
Uygulamayı kullanan sanatseverler etkinliklerin detayında bulunan “Etkinliği Takip Et” butonuyla etkinlik öncesi hatırlatma bildirimi alabiliyor “Takvime Ekle” butonuyla ise programı takvimine ekleyebiliyor. Saat, tarih gibi sürpriz değişiklikler anında kullanıcıya bildiriliyor. Ayrıca mobil uygulama sayesinde etkinliklerin duyurusu için yapılan basım-dağıtım masraflarından da ciddi ölçüde tasarruf sağlayacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık