Huzurevi sakinlerine müzik ziyafeti

Aydın Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, Yaşlılar Haftası sebebiyle Didim Huzurevi'nde bir konser düzenledi.

Huzurevi sakinlerine müzik ziyafeti
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 9:12

Şarkılarla eğlenen huzurevi sakinleri keyifli bir öğleden sonra geçirdi. 2 saat boyunca Türk halk müziği ve Türk sanat müziği eserlerinin seslendirildiği etkinlikte, huzurevi sakinleri de şarkılara eşlik etti ve gönüllerince eğlendi. Konser sırasında huzurevi sakinlerinden Şener Şahin bağlama çalarak, Fahri Taşpınar ise ud çalarak arkadaşlarına şarkı söyledi. Şahin ve Taşpınar arkadaşlarından bolca alkış aldı.

Huzurevi sakinleri, hep beraber güzel bir öğleden sonra yaşadıklarını belirtirken, Yaşlılar Haftası'nı kutlayan ve kendilerini müzikle buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.