HOZAT BELEDİYE BAŞKANI’NDAN BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR!

• 02 Kasım 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi’nin kardeş şehri olan Tunceli’nin Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan talep ettikleri 2 adet traktör, 1 adet 4x4 ATV motosiklet ve 2 adet piknik masasının hibe olarak Hozat Belediyesi’ne gönderildiğini, desteklerinden dolayı Başkan Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ettiklerini vurguladı. Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat,  “Kardeş Şehir Mudanya Belediye Başkanımız Sayın Hayri Türkyılmaz ve Mudanya Belediye Meclis Üyesi Ali Polat ile yaptığımız görüşmeler sonucu, ihtiyacımız olan 2 adet traktör, 1 adet 4x4 ATV motosiklet ve 2 adet piknik masası, Mudanya Belediye Başkanı Sayın Hayri Türkyılmaz tarafından  belediyemize hibe etmişlerdir. Bizleri yalnız bırakmayan başta Mudanya Belediye Başkanı Sayın Hayri Türkyılmaz olmak üzere, Mudanya Belediye Meclis Üyesi Ali Polat’a, Meclis üyelerine, halkım ve şahsım adına teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat’ın geçtiğimiz aylarda Mudanya Belediyesi’ni ziyaretlerinde, Hozat Belediyesi’nin çalışmalarında kullanılmak üzere 2 adet traktör, 1 adet 4 çeker ATV motosiklet ve 2 adet piknik masası ihtiyaç olduğu, bu konuda gerekli girişimlerde bulunarak, kardeş şehrimiz Hozat Belediyesi’ne talep ettikleri araç ve ekipmanların gönderildiğini ifade etti. Başkan Hayri Türkyılmaz, “Kardeş şehirlerimiz ile her zaman karşılıklı işbirliği içinde olmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda kardeş şehrimiz Hozat Belediye Başkanı Sayın Celaleddin Polat’ın bizden talep ettiği araç ve ekipmanları temin ederek, kendilerine ulaştırdık. İmkanlarımız doğrultusunda her zaman kardeş şehirlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Şahsıma ve belediyemize teşekkür etme nezaketinde bulunan Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat kardeşime, bizler de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.