solyanreklam
sagreklam

HIZ KESİCİ KASİSLER SARIYA BOYANIYOR

HIZ KESİCİ KASİSLER SARIYA BOYANIYOR

HIZ KESİCİ KASİSLER SARIYA BOYANIYOR
  • 07 Ağustos 2018, Salı 0:00


Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, trafikteki araç sürücülerinin cadde ve sokaklardan geçerken dikkatli olmalarını sağlamak amacıyla, zamanla yıpranan hız kesici kasisleri boyama çalışmaları gerçekleştiriliyor.
  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, araç sürücülerinin kasislerde yavaşlamalarını sağlamak için büyük öneme sahip hız kesici kasisler sarıya boyanarak eksiklikleri gideriliyor. İlçe genelinde yüz farklı noktada yapılan çalışmalarda, yayaların ve sürücülerin daha güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları sağlanmış oluyor.
  Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, vatandaşların daha güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları adına çalışmaların devam edeceği bildirildi. İşaret boyalarının araç kullanıcılarının trafikte doğru yönlendirilmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması için büyük önem taşıdığını Dedetürk, sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda da uyardı.
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık