solyanreklam
sagreklam

HENTBOLUN “SULTANLARI” TÜRKYILMAZ’I ZİYARET ETTİ

HENTBOLUN “SULTANLARI” TÜRKYILMAZ’I ZİYARET ETTİ

HENTBOLUN “SULTANLARI” TÜRKYILMAZ’I ZİYARET ETTİ
  • 28 Ocak 2016, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı İzmir’de yapacağı karşılaşma öncesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı İzmir’de Urla Gençlik Spor Kulübü ile yapacağı karşılaşma öncesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yeni transferlerinde katıldığı ziyarette takıma başarılar dileyen Türkyılmaz, kazanmak adına hırs ve isteklerinin her zaman üst seviyede olmasını diledi. Hentbol takımında Mudanya ruhu olduğunu belirten Türkyılmaz, “Maçları kazanmak elbette çok önemlidir. Ancak hayatta elde edeceğiniz kazanımlar ve başarılar sizler için çok daha önemlidir. Sizlerde ki bu hırs, azim ve istek olduğu sürece hem maçları kazanacağınıza hem de yaşantınızda çok iyi yerlere geleceğinize eminim” dedi.  Oyuncuların hepsini tek tek tebrik ederek başarılar dileyen Türkyılmaz, “Dünya Barış Şehri Mudanya’mız için verdiğiniz emeğin karşılığını şampiyon olarak alacağınıza eminim. Bu konuda elimizden gelen tüm desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın” diye konuştu.
Mudanya’yı temsil etme ve başarılar elde etmek adına istenilen noktaya ulaşmak için mücadele ettiklerinin altını çizen antrenörler Ali Karayörük ve Öznur Bayrak, “Takımımız da dostluk ve yardımlaşma en üst seviyede. İlk kez maddi ve manevi olarak takımımız sizlerin sayesinde istenilen düzeye geldik. Buda başarılarımıza olumlu olarak yanşayacaktır” ifadelerini kullandılar.
YENİ TRANSFERLER BAŞKAN İLE TANIŞTI
Öte yandan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Hentbol Takımı hedefleri doğrultusunda takımı yeni transferleri ile güçlendirdi. Antalya Karatay Lisesi Spor Kulübü’nden Duygu Sara Şahin, Osmangazi Belediyespor’dan Ecem Sevilmiş ve Bursa Gücü Spor Kulübü’nden Hüsniye Yıldız’ı sezon sonuna kadar kadrosuna katan Dinç Spor, sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. 
Gerçekleşen ziyarette Mudanya Belediye Meclis Üyeleri ve kulüp sorumluları Ali Polat ve Servet Usta’da hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık