solyanreklam
sagreklam

HAYDİ GENÇLER ESGEV'E!

Esenlerli öğrencilerin sosyal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunan Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri'ne yeni dönem kayıtları başladı. ...

HAYDİ GENÇLER ESGEV'E!
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 14:50

 


Esenlerli öğrencilerin sosyal ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunan Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri'ne yeni dönem kayıtları başladı.

 

Esenler Belediyesi’nin Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri’ne kayıtlar başladı. Mihmandar Gençlik projesi kapsamında "Esenler'in Geleceği Bizim İçin Çok Değerli" sloganıyla bu yıl da Esenlerli çocukları ve gençleri, eğitim, kültür ve eğlenceyle buluşturuyor. Esenlerli öğrencilerin hem sosyal hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri'ne yeni dönem kayıtları başladı. Öğrencilere okul dışındaki zamanlarını daha verimli geçirme imkânı sağlayan, okulda gördükleri derslerine takviye derslerin yanı sıra hemen hemen her konuda rehberlik hizmeti de veren bilgi evlerinde, 7-14 yaş aralığında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri eğitim alabiliyor. Bunun yanı sıra 4-6 yaş arası çocuk etkinlikleri ve 15-25 yaş arası mezun gençler de bu eğitimlerden yararlanabiliyor.


HEMEN HER BRANŞTA EĞİTİM VAR

 

Bünyesinde bulunan etüt ve satranç odaları, kütüphane, tiyatro salonu, cep sineması ve internet erişim odalarıyla öğrenciler bilgi evlerinde, alanlarında uzman genç ve dinamik öğretmenleri nezaretinde hem stres atıyor, hem de keyifli vakit geçirebiliyorlar. Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri'nde; "Mezun Gençler Birimi", "ESGEV-Anne Dayanışması", "Çocuk Kulüpleri", "Sosyal ve Kültürel Etkinlikler", "Çocuk Meclisi", "Okul Programları", "Sanat Okulu", "Değerler Eğitimi", "Spor Akademisi", "Sertifikalı Programlar", "Hayat Boyu Danışmanlık Birimi", "Dil Eğitimleri" ve "Ev Okulu" eğitimleri verilecek.

 

KAYITLAR BAŞLADI

 

Esenler’deki tüm Gençlik, Bilgi ve Hikmet Evleri’ne kayıtlar başladı. Kayıt yaptırmak isteyenlerin, kendilerine en yakın bilgi evine ailesiyle birlikte, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile giderek form doldurmaları yeterli. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (212) 646 32 81 numaralı telefonu arayabilirler.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık