HAVALARIN DÜZELMESİ ASFALT EKİBİNE YARADI

• 27 Ocak 2015, Salı 0:00

Mudanya’da yağmur ve kar yağışları nedeniyle bozulan yollar havaların düzelmesiyle birlikte belediye ekipleri tarafından asfalt yama yapılarak onarılıyor.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların düzelmesini fırsat bilerek Yörükali, Güzelyalı ve Tirilye mahallelerinde de bozuk satıhları tamir ve bakımı için yoğun bir şekilde çalışıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bozulan yollarda çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,” Belediye hizmet alanlarımızın hiçbir bölgesinde bozuk satıhlı yol bırakmamaya özen gösteriyoruz. Amacımız havaların mevsim normalleri üzerinde seyrettiği bu günlerde çalışmalarımızı sonuçlandırmaktır. Üç mahallemizde daha bozulan yolların bakım, onarım ve asfalt yamalarını yaparak ulaşım güvenliğini sağlamış olduk” dedi. Yörükali Mahallesi sakinlerinden Ahmet Başaran, yağmur ve kar yağışı nedeniyle mahallelerindeki yollarının gördüğü hasarın belediye tarafından kısa sürede tamir edilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

MUDANYA BELEDİYESİ HABER SERVİSİ