solyanreklam
sagreklam

Hacıbey Mahallesi'ne Ek İçme Suyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Hacıbey Mahallesi’ne bağlı Cevizli Sokak’taki imara yeni açılan yerleşim alanında bir kilometrelik içme suyu hattı çalışma...

Hacıbey Mahallesi'ne Ek İçme Suyu Hattı
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 19:00

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Hacıbey Mahallesi’ne bağlı Cevizli Sokak’taki imara yeni açılan yerleşim alanında bir kilometrelik içme suyu hattı çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla altyapı ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Alaşehir’in Hacıbey Mahallesi’ne bağlı Cevizli Sokak’taki yeni yerleşim alanının içme suyu hattı gereksinimi de ortadan kaldırıyor. MASKİ ekipleri tarafından sokağa inşa edilen bir kilometrelik yeni hat sayesinde, bölgede ikamet edecek olan vatandaşların altyapıyla ilgili sıkıntı yaşamalarının önüne geçilerek kesintisiz ve sağlıklı su temin edilecek.
“MASKİ var olduğu müddetçe susuz kalmayız”
Hacıbey Mahalle Muhtarı Abdilmüttalip Ulusu, “Mahallemizde içme suyu şebeke hattımız yetersiz gelmeye başladı. Yeni yapılan evler çoğalınca ihtiyaçlarımız da bir o kadar artıyor. MASKİ yetkilileri çalışmalara başladı. İnşallah güzel bir çalışma ile vatandaşımızı kesintisiz suya kavuşacak. MASKİ var olduğu müddetçe susuz kalmayız. MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Hizmetlerin devamını da sabırsızlıkla bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık