solyanreklam
sagreklam

GÜZELYALI İHALESİ, GÜZELYALI’DA KALDI

GÜZELYALI İHALESİ, GÜZELYALI’DA KALDI

GÜZELYALI İHALESİ, GÜZELYALI’DA KALDI
  • 22 Mart 2016, Salı 0:00

Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan ve çalışmaların sona gelindiği Güzelyalı Atatürk Parkı’nda çay bahçesi ihalesi gerçekleşti.  Belediye Başkanlığı makamında yapılan ihaleyi Sedat Özçelik kazandı.

Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan Güzelyalı Mahallesi Atatürk Parkı’nda inşası devam eden Kafe ve Çay Bahçesi’nin kiralama ihalesi gerçekleştirildi. On yıllığına gerçekleşen kiralama ihalesini aylık 14 Bin 700 TL + KDV bedelle Sedat Özçelik kazandı. Üç kişinin katıldığı ihalenin hayırlı olmasını dileyen Mudanya Belediye Başkan Vekili Servet Usta, “Çalışmaların sona gelindiği Güzelyalı Atatürk Parkı’nda ki kafe ve çay bahçemizin ihalesini gerçekleştirdik. Önceki gerçekleştirdiğimiz ihaleler gibi şeffaf bir şekilde yeni ihalemizi de yaptık” ifadelerini kullandı.
İhalenin gerçekleştiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde encümen kararının onaylamasının ardından, ihaleyi kazanan Sedat Özçelik’in yasal prosedürleri yerine getirmesi ve Atatürk Parkı’nın tamamlanması sonrasında yer teslimi gerçekleşecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık