GÜZELYALI DÜĞÜN SALONU’NUN İHALESİ YAPILDI

• 24 Ağustos 2016, Çarşamba 0:00

Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan Güzelyalı Eğitim Mahallesi’nde bulunan Güzelyalı Düğün Salonu kiralama ihalesi gerçekleştirildi.
Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz başkanlığında gerçekleşen kiralama ihalesinde Güzelyalı Düğün Salonu’nu 3 yıllığına aylık 13 Bin 100 TL + KDV bedelle Salih Bayrak kazandı.
“EVLENECEK ÇİFTLERİ MAĞDUR ETMEYELİM”
Gerçekleştirdikleri ihalenin hayırlı olmasını dileyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ihalelerle elde edilen gelirlerin belediye için ciddi bir kaynak oluşturduğunu söyledi. Düğün Salonu’nda daha önceden gününü kesinleştiren çiftlerin olduğunu katılımcılara anlatan Türkyılmaz, düğün gününü rezervasyon yaptırmış çiftlere kolaylık sağlanması ve mağdur olmamaları için anlayış gösterilmesini istedi.