solyanreklam
sagreklam

GÜRSU'NUN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Gürsu Belediyesi’nce ilçenin farklı cadde ve sokaklarında yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırımlar yenileniyor. Gürsu Belediyesi Fen İşleri M...

GÜRSU'NUN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Gürsu Belediyesi’nce ilçenin farklı cadde ve sokaklarında yapılan üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırımlar yenileniyor.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları kapsamında yapılan; parke, bordür, tretuvarçalışmalarını inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, yetkililerden bilgi aldı.

“Belediyemizin sahip olduğu imkanları en etkin şekilde kullanarak, ilçemizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz” diyen BaşkanIşık, “ İlçemizin kent kimliğine uygun şekilde gelişimini sağlamaya yönelik fiziki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Gürsu’ nun ihtiyaçlarına en hızlı ve kalıcı çözümler üretmek bilinciyle çalışıyoruz. Nüfusu hızla artan ilçemizde ihtiyaçlar da bu oranda artıyor. Çalışmalarımız kapsamında yeni yerleşim alanlarında üstyapı eksikliklerini tamamlarken, eskiyen üstyapının da yenilenmesi çalışmalarını yapıyoruz. İlçe halkımızın altyapı ve üstyapıda sorunsuz bir ilçede yaşaması için çalışmalarımız belirlenen planlama doğrultusunda gerçekleştirilmekte” dedi.

Kaldırımların yenilenme çalışmaları; Hal Caddesi, Kıbrıs, Küplüpınar, Papatya ve Susurluk Sokak ile ilçe merkezindeki diğer cadde ve sokaklarda devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık