solyanreklam
sagreklam

GÜRSULULAR'A SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ

Gürsu Belediyesi, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve Gürsu İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde “Sağlıklı Yaşam Semineri” düzenlendi. Gürsu ...

GÜRSULULAR'A SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERİ
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Gürsu Belediyesi, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve Gürsu İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde “Sağlıklı Yaşam Semineri” düzenlendi.

Gürsu Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen seminerde, obezite ve kanserden korunmaya yönelik yapılması gerekenler, alınması gereken önlemler, insan sağlığını koruyucu önlemler ve benzeri konularda bilgiler sunuldu.

“Sağlıklı bireylerden oluşan, sağlıklı bir toplum olmamız için hepimiz üzerimize düşen sorumluluğun duyarlılığıyla hareket etmek zorundayız” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,” İnsan sağlığı herşeyin üstünde. Bu bilincin her alanda öncelikli olması ve tüm hizmetlere temel oluşturması noktasında duyarlılık kazandırma çalışmaları da önem taşımakta. İnsan sağlığının korunmasında bilinç oluşturmak amacıyla Sağlık Bakanlığımızca düzenlenen ve insan sağlığını koruyucu hizmetlerin önemine vurgu yapan bu programlar faydalı. Bu tür programlar, bizlerin daha da duyarlı olmasını sağlamakta. Günümüz yaşam standartlarında, insan sağlığını tehdit eden koşulların değiştirilmesi yönünde önlemler almak ve birçok sağlık sorununu oluşmadan önlemek mümkün. Ve bu büyük önem taşımakta. Bizler de yerel yöneticiler olarak, gerek çevrenin korunması, gerek sağlıklı işletmelerin oluşması ve benzeri görev alanımıza giren noktalarda yükümlülüklere sahibiz. Obezite ve kanser de maalesef sağlıksız beslenme başta olmak üzere, teknoloji ve benzeri birçok dış etkenlerle yaygınlaşan sağlık sorunları olarak, birçok insanı tehdit etmekte. Sağlıklı yaşam kalitesi oluşturma kültürü ve bu konuda bilinçli olmak sağlıklı bir toplum olmamızda büyük önem taşımakta. Bu programın hepimiz için bu duyarlılığı pekiştirmesini temenni ediyor, sağlıklı yarınlar diliyorum” dedi.

İnsan sağlığının olumsuz etkilerden korunmasında dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda bilgiler sunan konuşmacılar, insanların sağlıklarını koruma noktasında bilinçli olmalarının önemini vurguladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık