GÜRSU'DA ÜSTYAPI ATILIMI

Gürsu Belediyesi, ilçe merkezinde gerçekleştirdiği yoğun üstyapı çalışmalarıyla Gürsu’yu yeniliyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustaf...

GÜRSU'DA ÜSTYAPI ATILIMI
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin şehirleşme kimliğini geliştirmek amacıyla yaptığımız üstyapı çalışmalarımızla vitrinini güzelleştiriyoruz. İlçe merkezimizdeki cadde ve sokaklarda  kaldırım, parke ve bordür yenileme çalışmalarımızı yoğun olarak gerçekleştirirken ihtiyaç olan noktalarda da asfalt yama çalışmaları yapmaktayız. Belediyemizin tüm imkanlarını en etkili ve tasarruflu şekilde kullanarak,  en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışıyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan asfalt çalışmaları kapsamında, 2018 yılı içerisinde, 5 bin 800 ton asfalt kaplama, 3 bin 450 ton asfalt yama çalışması yapıldı. Planlanan asfaltlama çalışmaları kapsamında yaklaşık 5 bin ton asfalt çalışması yapılacak.