solyanreklam
sagreklam

GÜRSU' DA 15 TEMMUZ FUTSAL TURNUVASI

Gürsu’daki yaz Kuran kurslarında eğitim alan öğrenciler, 15 Temmuz duyarlılığıyla Futsal Turnuvası’nda buluşturuluyor. Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdü...

GÜRSU' DA 15 TEMMUZ FUTSAL TURNUVASI
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Gürsu’daki yaz Kuran kurslarında eğitim alan öğrenciler, 15 Temmuz duyarlılığıyla Futsal Turnuvası’nda buluşturuluyor.

Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü işbirliğinde, “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası” başlığıyla düzenlenen turnuvanın startı törenle verildi.

Turnuva, Gürsu Belediye Başkan Vekili Zafer Savaş, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu ile kamu kurum temsilcilerin katıldığı törenle başlatıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Değerli gençlerimizi biraraya getiren sporu toplumsal gündemimizle bütünleştiren bu etkinlik, aynı zamanda çocuklarımızın toplumsal konulara duyarlılığını arttırması açısından da önemli. 15 Temmuz’da, ülke olarak yaşadığımız hain, alçakça darbe girişimiyle, devletimizin bütünlüğüne kast eden şer güçlerin, tarihe kara bir leke olarak geçen girişimlerini, millet olarak göstermiş olduğumuz birliktelik ruhu ve ülkemize sahip çıkma inancıyla yendik. Bu inançla geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, tarihi bilinçle aydınlık yarınlarımızı oluşturacağına güvenim sonsuz. Gençlerimizin bir spor dalıyla ilgilenerek spor yapma alışkanlığı kazanması, bedenen ve ruhen sağlıklı gelişmelerinde büyük önem taşımakta. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla oluşturduğumuz spor tesisleriyle spor yapma imkanlarını arttırıyoruz.Tüm gençlerimize sporla dolu sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık