solyanreklam
sagreklam

GOLDEN HORN BRASS MUDANYA’DA

GOLDEN HORN BRASS MUDANYA’DA

GOLDEN HORN BRASS MUDANYA’DA
  • 25 Nisan 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Golden Horn Brass müzik grubu Mudanya ve Tirilye’de muhteşem bir konser verdi.

Mudanya Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan ve 2004 yılında Begüm Gökmen tarafından kurulan Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi olan Golden Horn Brass  dinleyicilerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Tirilye Faruk Çelik Kültür Merkezi ile Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahne alan grup klasik, jazz, pop, Anadolu ezgilerini kendi üslubu ile birleştirip müzik tutkunlarının beğenisine sundu. Julian Lupu, Renato Lupu, Sinan Şirin, Emre Berbergil ve Begüm Gökmen’den oluşan grup Donizetti Klasik Müzik Ödülleri’nde Yılın Oda Müziği Topluluğu kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştür.
“BİZLER İÇİN GURUR VERİCİ”
İlk kez Mudanya ve Tirilye’de sahne aldıklarını dile getiren grubun kurucusu Begüm Gökmen, Mudanya ve Tirilye gibi tarih kokan bir ilçede sahne almanın kendileri için gurur verici olduğunu dile getirdi.  Konserler sonunda büyük alkış alan gruba Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Metin Şen, çiçek ve çeşitli hediyelerle verdikleri müzik şöleni için teşekkür etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık