solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK
  • 24 Nisan 2016, Pazar 0:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mudanya’da coşku içinde kutlanırken, Mudanya Belediyesi’nin çocuklara özel olarak düzenlediği şenlikte çocuklar bayramın tadını doyasıya yaşadı.

Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılan çocuklar Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bayramı doyasıya kutladılar. Gündüz düzenlenen resmi törenlerin ardından akşam İskele Meydanı’ndan kortej yürüyüşü ile başlayan Mudanya Belediyesi Çocuk Şenliği’nde bayram coşkusu yaşandı. Mütareke Meydanı’nda devam eden etkinliklerde Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitleri anarak konuşmasına başlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yattıkları yerde rahat uyusunlar emanetleri emin ellerdedir” dedi.
MUDANYA’DA GÜNEŞ DOĞDU
Mudanya’da barış, kardeşlik, demokrasi ve Cumhuriyet güneşinin doğduğunu dle getiren Türkyılmaz, Türkiye’nin her karesinde bu güneşin doğacağını söyledi. 23 Nisan gününün kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Türkyılmaz, “Mudanya’mızda doğan bu güneşi batırmamamız gerekiyor. Küçük hanımların ve küçük beyfendilerin bayramını kutluyorum” diye konuştu.
ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER
Konuşmaların ardından sahne alan 3 Mili Gram Müzik Grubu çocukların sevdiği şarkıları onlarla birlikte söylerken, Mudanya Belediyesi Güzelyalı Halk Dansları Topluluğu Master Grubu ve Mudanya Güneşi ekipleri de yöresel oyunları sergiledi.  Sihirbaz ve jonglör Zanadu’nun sahneye çıkmasıyla çocuklar unutamayacakları bir gösteriyi izlerken, dağıtılan kağıt helva pamuk şekerinde tadına baktılar. Çocuklara özel, halat çekme, çuval yarışı, şarkı söyleme ve sandalye kapmaca yarışmaları ise çocuklara eğlenceli zamanlar yaşatırken, palyoçalar ve tahta bacakta çocuklara eşlik etti. Yarışmaya katılan çocuklara hediyeler verilirken, çocuklar gün boyu kendileri için hazırlanan şişme oyun alanlarında gönüllerince eğlendiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık