solyanreklam
sagreklam

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İÇİN MUDANYA’DA

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İÇİN MUDANYA’DA

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İÇİN MUDANYA’DA
  • 07 Kasım 2017, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi’nin hayata geçirdiği önemli projeler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı toplu açılış ve temel atma töreniyle hayat bulacak. Mudanya Belediyesi’nin yatırım zincirine eklediği projelerle birlikte ilçenin en büyük parkı Cumhuriyet Parkı’nın açılışı ve Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nin temel atma töreni 11 Kasım’da yapılacak. 

Mudanya’da her mahallede kaliteli hizmet üretmeye devam eden Mudanya Belediyesi, ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiriyor. Daha yaşanabilir, yeşil bir Mudanya yaratmak adına sosyal yaşam alanlarını artıran Mudanya Belediyesi’nin, son olarak Bademli Mahallesi’ne kazandırdığı ilçenin en büyük parkı, açılıyor. Bademli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Cumhuriyet Parkı’nın açılışı ile birlikte yine Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilen Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nin temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak.  Mülkiyeti belediyeye ait arazideki son hazırlıkları Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Hakan Karademir, Sevinç Şenşekerci ve Erkan Altıntaş ile birlikte inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kentin nefes alacağı bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Türkyılmaz, “İçerisinde sosyal tesis, otopark, çocuk oyun alanları, spor, dinlenme alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları gibi birçok aktivitenin yapılacağı parkın açılışına tüm Mudanyalı hemşerilerimi bekliyorum” dedi.
ÇOCUKLARA ÖZEL AKADEMİ
11 Kasım Cumartesi günü çifte gurur yaşayacaklarını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, çocukların bilim, sanat, oyun, müzik, sportif etkinliklerle okula uyumunun sağlanacağı Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nin temelini atacaklarını söyledi. İçinde 1 kapalı yüzme havuzu, 1 spor salonu, konferans ve gösteri salonu, 4 tane atölye aktivite odası, 9 derslik ve sınıf, 2 rezerv birim odası, 2 bin 194 metrekare yeşil alan ve 3 bin 620 metrekare toplam inşaat alanı planlanan akademide gelişim çağındaki çocuklara yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı öğretilecek.
TEMEL ATMA VE AÇILIŞLAR YAPACAK
11 Kasım Cumartesi günü Nilüfer ve Mudanyalı muhtarlarla 10.30’da bir araya gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 13.00’de Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin açılışını yapacak. Ardından saat 14.00’te Mudanya Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, burada Başkan Hayri Türkyılmaz ile bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından toplu açılışlar gerçekleştirecek. Bademli Mahallesi’nde Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nin temeli ile birlikte yapımı tamamlanan Cumhuriyet Parkı’nın yanı sıra Atatürk Parkı, Tekel Parkı, Arnavutköy Yat Limanı, Taş Mektep Restorasyonu, Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi, Yeni Mahalle Kültür ve Sanat Merkezi, halı ve basket sahaları, Atatürk Çeşmesi, Siteler Parkı, Güzelyalı Mini Çarşılar projelerinin temel atma ve açılışları toplu olarak gerçekleştirilecek.
Saat 16.00’da Bursa Akademik Odalar Birliği’nde düzenlenecek Tarım Çalıştayı’na katılması beklenen Kılıçdaroğlu, saat 19.00’da örgüt yemeğinde partililerle bir araya gelecek. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık