solyanreklam
sagreklam

GEMLİK'İN 96. GURUR GÜNÜ

GEMLİK'İN 96. GURUR GÜNÜ

GEMLİK'İN 96. GURUR GÜNÜ
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00



  Gemlik'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 96. yıldönümü, bir kez daha coşkuyla kutlandı. Gemlik'teki törenler saat 11.00'da Atatürk Anıtına Çelenk Sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
  Törene AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Veteriner Albay Ramazan Ekemen, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK ve Dernek üyeleri ile gaziler katıldı.
  Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Veteriner Albay Ramazan Ekemen ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Atatürk Anıtına Çelenk bıraktı. Buradaki törenin ardından Şehit Yüzbaşı Cemal ve silah arkadaşlarının Lise Caddesi Emetullah Hatun Camii yanında bulunan kabirleri ziyaret edildi. İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın okuduğu duanın ardından, protokol üyeleri, muharip gaziler derneği üyeleri ve şehit aileleri derneği yönetim kurulu üyeleri şehitliğe karanfil bıraktı. Öğlen namazı öncesinde ise Asım Kocabıyık Camiinde şehitler için mevlit okutuldu.
  
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık