GELİN 'BÜYÜLÜ ADIMLAR' ATALIM

• 06 Ağustos 2018, Pazartesi 11:57

Ataşehir Belediyesi ile Uluslararası Gençlik Örgütü AIESEC iş birliğinde 7-11 yaş arası Ataşehirli çocuklar için “Büyülü Adımlar” isimli keyifli bir proje başlıyor.

Ataşehirli çocukları, dünyanın farklı yerlerinden gelen genç eğitmenlerle buluşturan “Büyülü Adımlar” projesi, Ataşehirli çocuklar için yeni ve farklı bir dünyanın kapısını aralayacak.

Dünyanın farklı yerlerinden gelen genç eğitmenlerden, İngilizceden zumbaya, danstan resme, dünya sorunlarından farklı ülkeleri tanımaya kadar birçok alanda ve konuda Ataşehirli çocuklar eğitilecek.

Genç eğitmenlerin ve Ataşehirli çocukların bir araya geleceği “Büyülü Adımlar” projesi 2 Temmuz " 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında hafta içi 4 gün (Cuma Günleri hariç )  Ataşehir İnovasyon Merkezi’nde yapılacak.

Kendisinin farkında olan, çözüm üretebilen, çevresindeki insanları etkileyebilen ve dünya vatandaşı bireyler olmayı hedefleyen tüm Ataşehirli çocuklar bu projeye katılabilir.

Kayıtlarınızı Ataşehir Belediyesi İnovasyon Merkezi veya www.atasehir.bel.tr adresinden online olarak yaptırabilirsiniz.

ONLİNE KAYIT İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ!

Kayıt Tarihi: 22- 29 Haziran 2018

Büyülü Adımlar Yaz Okulu Başlangıç Tarihi: 2 Temmuz

Büyülü Adımlar Yaz Okulu Bitiş Tarihi: 29 Temmuz

Grup Sayısı:  ( 1. Grup 10.00 " 12.35, 2. Grup 13.30-16.05)