Geleceğin Sporcuları ve Polisleri Ümraniye’de Yetişiyor

Ümraniye Belediyesi gençlerin istediği mesleklere ulaşmaları ve kendi geleceklerini istedikleri gibi şekillendirmeleri için desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi’nin Besyo, Pomem ve Spor Lisesi hazırlık, kurs ve antrenmanlarına katılıp başarılı olan 64 kursiyer; Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu, Spor Lisesi ve Polis Meslek Eğitim Merkezine girmeye hak kazandı.

Geleceğin Sporcuları ve Polisleri Ümraniye’de Yetişiyor
  • 04 Eylül 2018, Salı 0:00

Eğitime destek ve sosyal belediyecilik anlayışıyla adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi; Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu, Spor Lisesi ve Polis Meslek Yüksek Okullarına girmek isteyen öğrencilere kurs ve antrenman imkânı sağlayarak 64 öğrencinin kayıt yaptırmasına vesile oldu. Bu kapsamda Spor Lisesine 12, Polis Meslek Eğitim Merkezine 8, Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okuluna 44 öğrenci girmeye hak kazandı.