solyanreklam
sagreklam

GAZİLERDEN TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR

GAZİLERDEN TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR

GAZİLERDEN TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR
  • 08 Haziran 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi’nin organizasyonuyla 42 yıl sonra K.K.T.C.’yi ziyaret eden Mudanyalı gaziler Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

1’inci ve 2’nci Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan Mudanyalı Gaziler 42 yıl sonra aynı topraklara gitmenin mutluluğunu yaşarken, kendilerine bu imkanı sağlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret ederek, teşekkür ettiler. Gerçekleşen ziyarette Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ile Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Esen’de hazır bulundu. “Her kuruşu helal olsun” diyerek sözlerine başlayan Türkyılmaz, “Bu vatana karşı canlarını hiçe sayarak hizmet eden sizlere verdiğimiz ufak bir hediye olarak kabul edin. Bizim için en büyük hediye sizlerin mutluluğudur” dedi. Gazilere ve şehitlere olan borçların hiçbir zaman ödenemeyecek kadar büyük olduğunu dile getiren Türkyılmaz, “Bizlerde görevimizi adam gibi yaparak bir nebzede olsa vatanımıza ve sizlere layık olmaya çalışıyoruz” dedi.
“MÜKEMMEL BİR MUTLULUK YAŞADIK”
K.K.T.C. gezisiyle birlikte 42 yıl sonra mükemmel bir mutluluk yaşadıklarını belirten Muharip Gaziler Derneği Mudanya Şube Başkanı Halil Yılmaz, “Bizlere verdiğiniz değer, ilgi ve alakaya tüm gazi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. 42 yıl sonra aynı topraklara tekrar gitmenin heyecanının tarif edilemeyeceğini de sözlerine ekleyen Yılmaz, “42 yıl önce o topraklara canımızı vermek için gitmiştik. Gazi olup geriye döneceğimizi hiçbir gazi arkadaşım düşünmemiştir” dedi. Kıbrıs’ta kendileriyle yakından ilgilenen Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip’e de teşekkür eden Yılmaz, ziyaret sonunda Türkyılmaz’a Bursa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer Uyar imzalı şükran yazısı ile çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık