GAZİLER TÖRENLE ANILDI

• 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Gaziler Günü, Çekmeköy’de anma etkinlikleri ile kutlandı. Taşdelen Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen törene ilçe protokolü ve Çekmeköylü gaziler katıldı.

Çekmeköy Taşdelen Atatürk Anıtı önünde başlayan 19 Eylül Gaziler Günü programına; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Çekmeköy Garnizon Komutanlığı adına Albay Mustafa Kılıç, Çekmeköy’de yaşayan Kore, Kıbrıs ve 15 Temmuz Gazileri katıldı. Çelenk koyma töreninin ardından Çekmeköy Sosyal Tesisleri'nde, gaziler ve ailelerinin katıldığı yemek programı düzenlendi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Şenol Çetin,” Zaman ve mekanlar farklı olsa da milletimiz; vatanın birliği, bütünlüğü ve bağımsızlığı için her zaman göğsünü düşmana siper etmiştir. Bu mücadelelerde şehit ve gazi olanlara sonsuz minnet ve şükran duyuyoruz. Bugün bu güzel vatanda yaşamamızı sağlayan tüm ecdadımıza şükranlarımızı sunuyoruz,” dedi.