solyanreklam
sagreklam

'FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ' SERGİSİ AÇILDI

'FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ' SERGİSİ AÇILDI

'FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ' SERGİSİ AÇILDI
  • 14 Temmuz 2018, Cumartesi 0:00


15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gemlik Belediyesi’nin bu yıl ikincisini organize ettiği “Fotoğraflarla 15 Temmuz” sergisi yoğun ilgi gördü.
  Gemlik Belediye Bando Takımının dinletileri eşliğinde Ahmet Dural Meydanında açılan sergide, her biri 15 Temmuz 2016 hain FETÖ Terör Örgütü darbe ve işgal girişiminde yaşanan ihanet ve kahramanlıkları belgeleyen fotoğraflar yer aldı.
  100’ün üzerinde fotoğraf ile ihanete karşı kahramanlık destanının yansıtıldığı resim sergisini, Önceki Dönem Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Doğan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş gün içinde ziyaret etti.
  İhanet sürecini en güzel şekilde gözler önüne seren resimleri yeniden Gemliklilerin hizmetine açtıklarını söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Vatanın işgaline yeltenen 40 yıl hoca diye geçinip, Pensilvanya Şeytanı olan FETÖ, bu milletin genç evlatlarını kandırmak suretiyle milletimizin vergileriyle alınmış olan tanklarla, helikopterlerle, savaş uçaklarıyla kendi milletine bomba ve kurşun yağdırdı. Yabancı ajansların uşaklığını yaparak bir gece ihanete kalkıştı. Ama milletini seven, devletini sayan bayrağının dalgalanması için canını feda eden kahraman milletimiz, güvenlik güçlerimiz sayesinde bu darbe ve işgal girişimi püskürtüldü. Burada sergilenen fotoğraflar aynı zamanda tarihe tanıklık etmektedir. Özellikle gençlerimizin bu sergiyi gezmeleri gerektiği kanaatindeyim. Bu vesileyle, 15 Temmuz’da vatanın ve milletin bekası için şehit düşenleri bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi.
  Fotoğraflarla 15 Temmuz sergisi hafta başına kadar ziyaret edilebilecek.
  
  





BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık