solyanreklam
sagreklam

Fındıkpınarı'nda Futbol Heyecanı Başladı

Fındıkpınarı'nda Futbol Heyecanı Başladı

Fındıkpınarı'nda Futbol Heyecanı Başladı
  • 11 Haziran 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan 30 Austos Zafer Kupas kapsamnda düzenlenen Fndkpnar Futbol Turnuvas’n balad.

Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesini salamak, mahalleler aras dayanmann salanmas, kardelik duygularnn pekimesi için destek verdii Fndkpnar Futbol Turnuvas tüm heyecan ile balad. Fndkpnar futbol sahasnda gerçekleen birinci hafta maçlarna Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel, Mersinli ehit Uzman Çavu smail Hakk Doan’n ailesi, muhtarlar ve vatandalar katld.

Ar'nn Elekirt ilçesi krsalnda güvenlik güçleri ile teröristler arasnda çkan çatmada ehit olan Uzman Çavu smail Hakk Doan ansna gerçekletirilen Fndkpnar Futbol Turnuvasnn açl vuruu ehidin annesi Emine Doan tarafndan yapld.

1.hafta maçlarnda kar karya gelen takmlar kyasya mücadele ederken, maçlar fair-play havasnda geçti. Birinci gün yaplan müsabakalarda A Grubu müsabakalar Erçel 1 – Kuzucu 1, Arslanköy 0 - Çalarca 0, Akarca 3 - Bozön 1, B Grubu müsabakalar ise Kuyuluk 1 - Mente 2, Doamçay 0 - Çiftlik 5, Kavaklpnar 0 - Karaisal 1 eklinde tamamland.

Bu yl 9 Haziran- 30 Austos tarihleri arasnda gerçekletirilecek olan Fndkpnar Futbol Turnuvas, Fndkpnar Futbol Sahas'nda oynanan 1. hafta maçlar ile balad. Turnuvada, 27 köy takm, her cumartesi ve pazar günleri 2'er grup halinde oynanacak maçlarda ampiyon olabilmek için mücadele edecek.

4-5 Austos tarihlerinde oynanacak olan çeyrek finalin ardndan, 11-12 Austos’ta yar final, 19 Austos’ta da Final müsabakalar gerçekleecek. Final maç sonras düzenlenecek ödül töreni ile ödüller sahiplerini bulacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık