solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir İle ''Yeteneğine Yön Ver''

Büyükşehir İle ''Yeteneğine Yön Ver''

Büyükşehir İle ''Yeteneğine Yön Ver''
  • 08 Haziran 2018, Cuma 0:00

Büyükehir le ‘Yeteneine Yön Ver’

Mersin Büyükehir Belediyesi, her yaz döneminde olduu gibi, bu yl da ‘Yeteneine Yön Ver’ sloganyla her ya grubundan bireylere ücretsiz enstrüman kursu vermeye devam ediyor.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin özellikle müzik aletlerinin kullanmn yaygnlatrmak ve bu yönde yetenei olanlarn uzman kadrolarca yetitirilmesini salamak amacyla 25 Haziran’da balataca ücretsiz kurslarda keman, gitar, balama, ritim, kanun ve resim dersleri verilecek.

Kentte kültür-sanat hayat canlanacak…

Büyükehir Belediyesi, kentte kültür-sanat hayatn canlandrmak, müzie ve sanata ilgi duyan gençleri eitmek amacyla çkt yolda 10 ya üstünden tüm vatandalar, ücretsiz katlabilecekleri kurslara bekliyor.

Büyükehir Belediyesi tarafndan açlacak enstrüman kursunda 10 ya üstü vatandalar yer alabilecekken,  enstrüman kursu sayesinde özellikle örencilerin yaz tatilinde bo zamanlarn dolu dolu ve verimli geçirebilmeleri amaçlanyor.

Büyükehir Belediyesi, özellikle çocuklarn yaz dönemlerindeki bo zamanlarn bilgisayar, televizyon gibi teknolojik aletlerin banda geçirmeleri yerine, yetenei ve ilgisi dorultusunda müzikle, sanatla uraabilsin istiyor ve enstrüman kurslarn hayata geçiriyor.

25 Haziran tarihinden itibaren 10 ya ve üzeri kursiyerin hafta içi saat 10:00 ile 18:00 saatleri arasnda ücretsiz resim, keman, gitar, balama, ritim ve kanun kurslarn alabilecekler.

Halen kaytlarn alnd kurslar Sanat Soka’nda bulunan Mersin Büyükehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanl Ek Hizmet Binas’nda yaplacak.

Kurslar hakknda ayrntl bilgi edinmek isteyen vatandalar ise 0(324) 533 21 50 veya 0(324) 533 21 33 numaral telefonlardan bilgi sahibi olabilirler.

 

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık