solyanreklam
sagreklam

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası Heyecanı Başlıyor
  • 06 Haziran 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan bu yl üçüncü kez, 30 Austos Zafer Kupas kapsamnda düzenlenecek olan Fndkpnar Futbol Turnuvas için karlaacak takmlar için fikstür çekimi yapld. Çekimin ardndan turnuvaya katlacak takmlarn oyuncularna malzeme datm gerçekletirildi. Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz tarafndan gerçekletirildi.

Mersin Büyükehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde düzenlenen fikstür çekimi ve malzeme datm törenine Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin l Bakan Zeynel Uur Gölgeli, MHP Mezitli lçe Bakan Serdar Soydan,  Tarsus dman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kzltan, muhtarlar, antrenörler ve her takmdan bir temsilci yer ald.

Bakan Kocamaz, “Turnuvalardaki amacmz vatandalarn Mersin ortak paydasnda birlemesi”

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan bu yl üçüncüsü gerçekletirilen ve Ar'nn Elekirt ilçesi krsalnda güvenlik güçleri ile teröristler arasnda çkan çatmada ehit olan Uzman Çavu smail Hakk Doan ansna gerçekletirilen Fndkpnar Futbol Turnuvas Fikstür çekiminde konuan Bakan Kocamaz, “Bizim bu turnuvalar yaparken amacmz yerleim birimlerimizde yaayan vatandalarmz bir araya gelsin, insanlar birbirlerini daha yakndan tansn, hemericilik bilinci gelisin, bar ve kardelik ortam salanm olsun ve herkes Mersin ortak paydasnda birlesin. Tabi ki bunu yaparken oraya vatandalarmz da gelip, maçlar seyrediyor.  Zaman zaman Mersin’deki maçlardan daha fazla seyirci geldiini görüyoruz. Köylerimiz kendi takmlarna sahip çkyorlar. Futbol oynayan kardelerimizin de orada centilmence mücadele etmesi, herhangi bir istenmeyen olaya meydan vermemesi, tribünleri tahrik etmemesi ya da tribünlerin futbolcuyu tahrik etmemesi en büyük dileimiz” dedi.

“Bizim tek dileimiz bu sahalarda ahlakl futbolcularn yetimesi”

Gençleri bir araya getirmek, birletirmek, bütünletirmek, kaynatrmak amacyla turnuvalara destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “Amatör kulüplerimize gerçekten bugüne kadar verilmeyen derecede destekler veriyoruz. Biz bunu Tarsus’ta yllar önce balatmtk. Bizim tek dileimiz bu sahalardan Aziz Atatürk’ün de belirttii gibi zeki, çevik, ayn zamanda ahlakl futbolcularn yetimesi. Gerek Mersin takmlarmzda, gerek ülke takmlarnda ve Milli Takm’da Mersin’i en iyi ekilde temsil etmesi. Ben kazasz, belasz, kavgasz, gürültüsüz güzel bir turnuva olmasn temenni ediyorum. imdiden bütün takmlarmza baarlar diliyorum. Tabi ki bu turnuvalarda mutlaka bir yenen, bir yenilen olacak. Neticede herkesin birinci olma ans yok. Onun için kavgaya da, gürültüye de gerek yok. Allah hepinizin yardmcs olsun, baarlar diliyorum” diye belirtti.

Gruplar belli oldu

Bakan Kocamaz’n konumasnn ardndan, Fndkpnar Futbol Turnuvas’nda mücadele edecek takmlarn fikstür çekimi gerçekletirildi. Ardndan turnuvada yer alan her takma, forma takm, antrenman topu, maç topu, çanta, tozluk, kaptanlk band, kaleci takm gibi malzemeler datld.

Bu yl 9 Haziran - 30 Austos tarihleri arasnda gerçekletirilecek olan Fndkpnar Futbol Turnuvas, Fndkpnar Futbol Sahas'nda oynanan 1. hafta maçlar ile balayacak. Turnuvada, 27 köy takm, her cumartesi ve pazar günleri 2'er grup halinde oynanacak maçlarda ampiyon olabilmek için mücadele edecek.

4-5 Austos tarihlerinde oynanacak olan çeyrek finalin ardndan, 11-12 Austos’ta yar final, 19 Austos’ta da Final müsabakalar gerçekleecek.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık