solyanreklam
sagreklam

Fikret Orman, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti. Bağcılar Belediyesi’nin sportif alandaki hizmetlerini beğendiğini söyleyen Orman, spora ve sporcuya katkılarından dolayı tebrik ettiği Başkan Çağırıcı’ya adının ve memleketi Giresun’u temsilen 28 numaralı Beşiktaş forması hediye etti....

Fikret Orman, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 12:08

FİKRET ORMAN, BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANI LOKMAN ÇAĞIRICI’YI ZİYARET ETTİ




Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti. Bağcılar Belediyesi’nin sportif alandaki hizmetlerini beğendiğini söyleyen Orman, spora ve sporcuya katkılarından dolayı tebrik ettiği Başkan Çağırıcı’ya adının ve memleketi Giresun’u temsilen 28 numaralı Beşiktaş forması hediye etti.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün Bağcılar Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından karşılanan Orman, makamda ağırlandı. Ziyarette, İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay da yer aldı.

Samimi bir havada geçen görüşmelerde Başkan Çağırıcı, Bağcılar Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere sundukları sportif hizmetleri anlattı. Özellikle yaz spor okulları ve kapalı yüzme havuzlarındaki yüzme eğitimini çok beğenen Orman, spora ve sporcuya yönelik yatırımlarından dolayı Başkan Çağırıcı ve ekibini tebrik etti. Çağırıcı, eğitime yönelik projeler hakkında da maketler üzerinden bilgi verdi. Orman, Bilgi Evleri, Enderun Mektebi, Gençlik Merkezi ve Engelliler Sarayı’nın çok önemli çalışmalar olduğunu dile getirdi.

“Beşiktaş’a 2018-2019 Spor Toto Süper Lig’de başarılar diliyorum”

Beşiktaş Başkanı Orman’ı ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Çağırıcı, “Nezaket ziyaretinden dolayı Beşiktaş Başkanı Sayın Fikret Orman’a teşekkür ediyorum. Kendisiyle belediyemizin çalışmaları ve spor üzerine sohbet ettik. Türk Futbolunun önde gelen kulüplerinden Beşiktaş’a 2018-2019 Spor Toto Süper Lig’de başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Orman, Başkan Çağırıcı’ya adının ve memleketi Giresun’u temsilen 28 numaralı Beşiktaş forması hediye etti. Başkan Çağırıcı da Orman’a gümüş ibrik hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık