FERAH MAHALLESİ’NDE AKŞAM BULUŞMASI

Ferah Mahallesi Altıntaş Parkı'nda akşam çayı buluşması coşkulu geçti. Mahalle sakinlerine çay, simit, peynir ikramıyla başlayan buluşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada "Akşam çaylarımıza siz mahalle sakinlerimizin katılımı bizi mutlu ediyor,  ayağınıza sağlık, hoşgeldiniz. Çamlıca Camii inşaatı sizi biraz yordu ama çok güzel bir eser ortaya çıktı, kütüphanesi kongre salonuyla tam bir külliye oldu, Ferah Mahallemize ayrı bir hava katacak. Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi bitince burdaki antenler de sökülecek inşallah." dedi.

FERAH MAHALLESİ’NDE AKŞAM BULUŞMASI
  • 04 Eylül 2018, Salı 0:00

Ferah Yaşam Merkezi'ne dair de bilgi veren Başkan Hilmi Türkmen "Havuzuyla, spor salonuyla, Adalar manzaralı kafeteryasıyla çok özel bir tesis olacak, 2019'un ilk yarısında açılacak inşallah." dedi. Mahalle sakinlerini Valide Sultan Gemisi'ne Boğaz Turu'na davet eden Başkan Hilmi Türkmen daha sonra yüz boyama etkinliğine katılan çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi ve parkta dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Programda çocuklara yönelik mangala, satranç gibi zeka oyunları etkinliği de gerçekleştirilirken pamuk şeker ile patlamış mısır ikramı da yapıldı.