EVLERİNE KAVUŞTULAR

• 19 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Bykehir Belediyesi tarafndan Eskiehire kazandrlan ve her yl yzbinlerce ziyaretinin aknna urayan Hayvanat Bahesi, ehir turizmine verdii katknn yan sra yaralanan, hastalanan ve zor durumda olan yabani hayvanlarn da tedavilerini stlenmeye devam ediyor.

Vatandalar tarafndan bulunan ve Orman ve Su leri Eskiehir ube Mdrl ekiplerince ilelerden alnan kularn tedavi ve bakm Eskiehir Hayvanat Bahesi personeli tarafndan yaplarak kularn doal hayatlarna geri dnmesi saland.

Orman ve Su leri Eskiehir ube Mdrl koruma ekiplerinin ilelerden ald bir Ebabil, bir Gm Mart ve iki Kerkenez kuu Eskiehir Bykehir Belediyesi Hayvanat Bahesi Mdrl personeli tarafndan doada yaama kabiliyeti kazandrlarak kendi yaam alanlarna salnd. Yavruyken bulunan ve Bykehir Belediyesi personeli tarafndan uma yetisi kazandrldktan sonra Bozdaa salnan Kerkenez ve Ebabil kular ile Keskin Gletine salnan Gm Mart doal ortamlarnda zgrlklerine kanat rpt.