solyanreklam
sagreklam

ESKİŞEHİR’İN YOLLARI YENİLENİYOR

ESKİŞEHİR’İN YOLLARI YENİLENİYOR

ESKİŞEHİR’İN YOLLARI YENİLENİYOR
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi Bakanlna bal ekipler, merkez ve krsal blgelerde bulunan cadde ve bulvarlarda asfalt kaplama almalarna devam ediyor. Ekipler Borsa, Sakarya 2, Krm ve Sivrihisar 2 caddelerinde asfalt bakm ve onarm almalar gerekletirdi.

Bykehir Belediyesi ekipleri merkez ilelerindeki caddelerde bakm ve onarm almalarn srdryor. Borsa ve Sakarya 2 caddesinde scak asfalt dkm ilemi gerekletiren ekipler Krm, Hasan Polatkan ve Sivrihisar 2 caddelerinde ve Cumhuriyet Bulvarnda ise freze ve asfalt serim ilemine devam ediyor. Borsa caddesinde asfalt kaplama almalarnn yan sra desenli kaldrm serim ilemi de gerekletiren ekipler, ara src ve yolcularnn gvenli ulam ihtiyalarn karlamak amacyla gerekletirdikleri almalara hz verdiklerini belirtti.

Bykehir Belediyesi Ulam Daire Bakanlna bal Trafik ube Mdrl ekipleri asfalt almalarnn tamamland yollarda izgi boyama ilemlerinin srdn belirterek alma yaplan alanlarda srcleri trafik iaret ve iaretilerine uymalar konusunda uyard.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık