ESMEK’TEN FARKINDALIK YARATAN EĞİTİM

• 20 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesinin 7-14 ya arasndaki ocuklarn yaz tatillerini en iyi ekilde deerlendirmeleri amacyla at ESMEK Yaz Okullarna katlan rencilerin velilerine Dijital Kltrde ocuk Yetitirmek konulu seminer dzenlendi.

Bykehir Belediyesi Sanat Meslek Eitim Kurslar (ESMEK) tarafndan bu sene 16ncs dzenlenen ve Meslek Edindirme Eitim Merkezi ile Emek Eitim Merkezinde dzenlenen Yaz Okullarnda eitimler devam ediyor. 7- 14 ya arasndaki ocuklar el sanatlarndan seramie, zumbadan cimnastie, ebrudan kat atlyesine, birbirinden farkl ve eitici 26 farkl branta eitim alrken rencilerin velileri de farkndalk yaratmak amacyla bilgilendiriliyor. Bykehir Belediyesi Sanat Meslek Eitim Kurslar Merkezinde dzenlenen ve Yusuf Yldrm tarafndan ebeveynlere verilen eitimlerde ekran bamllna kar yaplmas gerekenler ve dijital kltrde nasl ocuk yetitirilmesi gerektii konusunda bilgiler verildi. Yldrm Sosyal vakit geirebileceimiz televizyon, bilgisayar, telefon gibi tm ekranlarn kapatld Ekransz Saatler dzenlemeliyiz. Anne ve babalar ocuklarn ekrana mahkm etmemeli dedi.

Bilgilendirici eitim seminerine katlan veliler Bykehir Belediyesine teekkr ettiler.