solyanreklam
sagreklam

ESMEK YAZ OKULLARI’NDAN EĞLENCELİ KAPANIŞ

ESMEK YAZ OKULLARI’NDAN EĞLENCELİ KAPANIŞ

ESMEK YAZ OKULLARI’NDAN EĞLENCELİ KAPANIŞ
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesinin 7-14 ya arasndaki ocuklarn yaz tatillerini en iyi ekilde deerlendirmeleri amacyla at ESMEK Yaz Okullarnda 26 farkl branta verilen eitimler sona erdi. 3 ayr merkezde yaklak 1200 ocuun eitim ald yaz okulundan mezun olan ocuklara ve kurs eitmenlerine katlm sertifikas verildi.

Bykehir Belediyesi Sanat Meslek Eitim Kurslar (ESMEK) tarafndan bu sene 16ncs dzenlenen Yaz Okullar kapsamnda, Meslek Edindirme Eitim Merkezi, Emek Eitim Merkezi ve Yunusemre Eitim Merkezinde verilen eitimler sona erdi. Felsefe, Kodlama, ocuk Mimarlar, Karikatr, zcilik gibi birbirinden farkl ve eitici 26 ayr branta kursun ald ve yaklak 1200 rencinin katlmyla gerekleen ESMEK Yaz Okullarndan mezun olan renciler ve kurs eitmenlerine katlm sertifikalar verildi. Meslek Edindirme ve Eitim Merkezi nnde gerekleen trende sertifikalarn Bykehir Belediyesi yetkililerinden alan rencilere ikramda bulunuldu.

Bykehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl tarafndan 7 14 ya aralndaki ocuklarn yaz tatillerini verimli bir ekilde geirmelerini ve elenerek renmelerini salamak amacyla dzenlenen Yaz Okullarnn son gnnde gerekletirilen sertifika treni sonrasnda ocuklar mzik eliinde doyasya elendi. ESMEK Yaz Okullarnn cretsiz olarak verdii kurslardan ok memnun olduklarn ifade eden veliler, Bykehir Belediyesi yetkililerine teekkr ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık