ESKİŞEHİR’İN ANA CADDELERİ YENİLENİYOR

• 27 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi Bakanlna bal ekipler, ehrin drt bir yannda yaptklar almalarn hzla srdryor. Geceleri youn mesai harcayan ekipler, Cengiz Topel Caddesi ve Uluda Sokakta hummal bir ekilde asfalt almas gerekletirirken, niversite Caddesinde ise freze almasn srdryor.

Bykehir Belediyesi ekipleri merkez ilelerindeki caddelerde bakm ve onarm almalarn srdryor. Cengiz Topel Caddesinde ve Uluda Sokakta scak asfalt dkm ilemi gerekletiren ekipler niversite Caddesinde freze ilemine devam ediyor. Getiimiz gnlerde Krm, Hasan Polatkan, Sivrihisar Caddelerinde ve Cumhuriyet Bulvarnda asfalt kaplama almalarn tamamlayan ekipler, ayrca Borsa Caddesinde asfalt almalarnn yan sra desenli kaldrm serim ilemi de gerekletirdi. Bykehir Belediyesi ekipleri, ara src ve yolcularnn gvenli ulam ihtiyalarn karlamak amacyla gerekletirdikleri almalara hz verdiklerini belirtti.

Bykehir Belediyesi Ulam Daire Bakanlna bal Trafik ube Mdrl ekipleri asfalt almalarnn tamamland yollarda izgi boyama ilemlerinin srdn belirterek alma yaplan alanlarda srcleri trafik iaret ve iaretilerine uymalar konusunda uyard.