solyanreklam
sagreklam

Eşitlik İçin Olta Attık!

Beşiktaş Belediyesi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında anlamlı etkinlik…

Eşitlik İçin Olta Attık!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Altı Nokta Körler Vakfı ile birlikte engelli vatandaşlar için özel bir etkinlik düzenledi. "Eşitlik İçin Olta Atıyoruz, Engelleri Birlikte Aşıyoruz" projesiyle engelli vatandaşlarımız, Arnavutköy İskelesi’nden daha eşit bir dünya için olta attılar. Etkinliğe; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok, engelli milli tenisçimiz Büşra Ün ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geçtiğimiz günlerde İzmir 16. Noterliği binasında asansör olmadığı için tekerlekli sandalyesi ile merdivenleri çıkamayan Büşra Ün, görevlilerden yardım istemiş, görevliler de merdivenleri çıkarmak için kendisinden ücret talep etmişti. Ülke genelinde tepkiyle karşılanan olayın ardından milli tenisçi Büşra Ün, Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği ‘’Eşitlik için Olta Atıyoruz, Engelleri Birlikte Aşıyoruz’’ etkinliğine katılarak Dünya Kadınlar Günü’nde engelli kadınların sesini duyurdu. Başkan Hazinedar da kendisine katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Bu anlamlı günde; engellilerin, kadınların, özellikle de engelli kadınların, toplumumuzda yaşadığı sıkıntılara vurgu yapıldı. Başkan Hazinedar ve tüm katılımcılar, engellerin birlikte aşıldığı; daha eşit bir dünyaya farkındalık yaratarak, oltalarını boğazın sularına bıraktılar.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık