solyanreklam
sagreklam

Ergene'de Zafer Bayramı Coşkusu Burcu Güneş'le Tavan Yaptı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Burcu Güneş sahne aldı.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesi meydanında düzenlenen Burcu Güneş Konserine, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, davetliler ve çok sayıda Ergeneli müziksever katıldı.Yaklaşık iki saat süren konser boyunca etkileyici performansı ile Ergenelilere unutulmaz bir gece yaşatan Burcu Güneş, sevilen şarkılarını vatandaşlarla bir ağızdan söyledi. Zafer Bayramı coşkusunun tavan yaptığı konserde Ergeneli vatandaşlar, Burcu Güneş'in şarkıları ile doyasıya eğlendi.Konserin sonunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün Burcu Güneş'in böylesine anlamlı bir günde Ergene'de bulunmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek sanatçıya çiçek takdim ettiler.ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARININ HATIRASINA SAHİP ÇIKILDIGörsel şölene dönüşen havai fişek gösterisi ile son bulan konserin ardından fener alayı düzenlendi. Marşlar eşliğinde yürüyen binlerce vatandaş, Cumhuriyet değerleri ile Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hatırasına sahip çıktı.

Ergene'de Zafer Bayramı Coşkusu Burcu Güneş'le Tavan Yaptı
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Burcu Güneş sahne aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Ergene ilçesine bağlı Velimeşe Mahallesi meydanında düzenlenen Burcu Güneş Konserine, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, davetliler ve çok sayıda Ergeneli müziksever katıldı.

Yaklaşık iki saat süren konser boyunca etkileyici performansı ile Ergenelilere unutulmaz bir gece yaşatan Burcu Güneş, sevilen şarkılarını vatandaşlarla bir ağızdan söyledi. Zafer Bayramı coşkusunun tavan yaptığı konserde Ergeneli vatandaşlar, Burcu Güneş'in şarkıları ile doyasıya eğlendi.

Konserin sonunda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün Burcu Güneş'in böylesine anlamlı bir günde Ergene'de bulunmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek sanatçıya çiçek takdim ettiler.

ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARININ HATIRASINA SAHİP ÇIKILDI

Görsel şölene dönüşen havai fişek gösterisi ile son bulan konserin ardından fener alayı düzenlendi. Marşlar eşliğinde yürüyen binlerce vatandaş, Cumhuriyet değerleri ile Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hatırasına sahip çıktı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık