Başkan Kadir Albayrak'tan Asyaport'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye'nin en büyük konteyner limanı, Avrupa'nın da en büyük üç limanından biri olan Asyaport'u ziyaret etti.Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın da yer aldığı ziyarette Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ve Başkan Vekili Emre Hüseyin Soyuer ile bir araya geldi.Ziyarette Asyaport'un çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Kadir Albayrak'tan Asyaport'a Ziyaret
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Ziyarette Asyaport'un çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.