Engelsiz Yaşam Festivali!

Beşiktaş Belediyesi, Rotary Türkiye işbirliği ile 2 '' 6 Aralık tarihleri arasında Engelsiz...

Engelsiz Yaşam Festivali!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, Engelsiz Beşiktaş ilkesiyle çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Engelsiz Yaşam Festivali düzenledi.

Rotary Türkiye işbirliği ile 2- 6 Aralık tarihleri arasında Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilen Engelsiz Yaşam Festivali, engelli vatandaşlarımızı hem eğitici hem de eğlenceli pek çok aktivite ile buluşturdu.

Engelsiz Yaşam Festivali kapsamında Barbaros Meydanı’nda çadır ve sahne etkinlikleri yer aldı. Çadır programları içerisinde; resim sergisi, sinema salonu, spor alanı, engelliler öğretiyor bölümü, sivil toplum kuruluşlarına ait stantlar dönüşümlü olarak yer aldı.

Sahne üzerinde ise çeşitli söyleşiler, şovlar, müzik faaliyetleri, sema ve tiyatro gösterileri katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca program süresince sahne yanında işitme engelli bireylerimiz için işaret dili ile anlatım gerçekleştirildi. Sahne programının sunuculuğunu ise görme engelli dostumuz Evren Doğru yaptı.

Festival Programı İçin Tıklayınız.