solyanreklam
sagreklam

Engelliler Komisyonu Toplandı

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, Manisa’da faaliyet gösteren engelli dernekleri ve kadın sorunlarıyla ilgilenen dernekler ile bi...

Engelliler Komisyonu Toplandı
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 19:17

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, Manisa’da faaliyet gösteren engelli dernekleri ve kadın sorunlarıyla ilgilenen dernekler ile bir araya geldi. Toplantıda dernek yöneticileri tek tek söz alarak engelli vatandaşların sorunlarını anlattı.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, gerçekleştirilen toplantı ile Manisa’da faaliyet gösteren engelli dernekleri ve kadın sorunlarıyla ilgilenen dernekler ile bir araya geldi. Oda ve Dernekler Hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Meclisi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu üyelerinin yanı sıra Manisa Kent Konseyi Başkanı Bekir Dağıstan, Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Sevim Kuran, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan, Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör, Sağır Dilsizleri Koruma Kalkındırma Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Muhammed Fidan ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda dernek yöneticileri tek tek söz alarak engelli vatandaşların sorunlarını anlattı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık