solyanreklam
sagreklam

ENGELLİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

ENGELLİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

ENGELLİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
  • 18 Haziran 2016, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediyesi, ilçede yaşayan engelliler ve engelli ailelerini düzenlediği iftarda bir araya getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde engelliler söyledikleri şarkılarla yaşama olan bağlılıklarını ortaya koydular. 

Mudanya Belediyesi, düzenlediği iftar yemeğiyle Mudanya’da ikamet eden engellileri ve ailelerini bir araya getirdi. Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda gerçekleşen iftar yemeğine Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, belediye meclis üyeleri Mustafa Ay ve Metin Bağcı’nın yanı sıra Mudanya Engeller Derneği Başkanı Mürvet Ay, Engelliler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Leyla Aydın ile engelliler ve aileleri katıldı.
“HER İNSAN BİR ENGELLİ ADAYI”
Her insanın bir engelli adayı olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayan Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, “Mudanya Belediyesi olarak yaşama sevinciyle hayata tutunan engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin her zaman yanındayız” dedi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın selamlarını ve dileklerini de ileten Poroy, “ Sizleri önemsiyoruz. Engelsiz bir şehir, engelsiz bir dünya hayal ediyoruz” dedi. Engellilerin yaşamlarında yaşadıkları zorlukların farkında olduklarını da sözlerine ekleyen Poroy, “Bu bağlamda verdikleri emeklerinden dolayı iki dernek başkanımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“ŞARKILARLA İFTAR SONLANDI”
Dernek başkanları Mürvet Ay ve Leyla Aydın’da Mudanya Belediyesi’ne engellilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederken, iftar yemeği sonrasında mikrofonu eline alan engelliler birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler. Duygusal anlarında yaşandığı iftar yemeğinde birlik ve beraberliğe vurgu yapan engelliler, yaşama sevinçlerinin her zaman en üst seviyede olduğunu ispat ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık