solyanreklam
sagreklam

ENGELLİ YETİM ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU

Yenişehir Belediyesi, Yenişehir İmam Hatipliler Derneği (YİHMED), İHH Yenişehir Şubesi ve Türkiye Diyanet Vakfı, 23 Mayıs 2018 Çarşamba akşamı 'Kardeşlik

ENGELLİ YETİM ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI KARDEŞLİK İFTARINDA BULUŞTU
  • 24 Mayıs 2018, Perşembe 0:00
Yenişehir Belediyesi, Yenişehir İmam Hatipliler Derneği (YİHMED), İHH Yenişehir Şubesi ve Türkiye Diyanet Vakfı, 23 Mayıs 2018 Çarşamba akşamı “Kardeşlik İftarı” düzenledi.

YİHMED Gençlik Merkezi’nde yapılan ve engelli, yetim, şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen Kardeşlik İftarı, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda konuşan Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK; “Ramazan ayının ortalarına doğru ilerliyoruz. Allah’a şükür ülke olarak iyi yerlerdeyiz. Gönül ister ki, böyle Ramazan-ı Şerifleri dünya coğrafyasındaki İslam toplumları ile kutlayalım. Cumhurbaşkanımızın da desteğiyle o günlere en kısa sürede geleceğiz inşallah. Allah tüm İslam coğrafyasının yardımcısı olsun” dedi.

Kardeşlik İftarına, İlçe Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, Belediye Meclis Üyelerimiz, YİHMED Başkanı Alper ATAR, İHH Yenişehir Temsilcisi Osman AYDIN, engelli, yetim, şehit ve gazi aileleri katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık