Engelli Yaz Kampı Başvuruları Başladı!

Beşiktaş Belediyesi, Balıkesir Burhaniye’de engelliler için ücretsiz yaz kampı düzenliyor.

Engelli Yaz Kampı Başvuruları Başladı!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Kayıtlar Başladı!
Beşiktaş Belediyesi'nin engelliler için düzenleyeceği ücretsiz yaz kampı Balıkesir Burhaniye’de gerçekleştirilecek.

Engelleri Aşıyoruz, Kampa Gidiyoruz!

“Engelli Yaz Kampı” 7-26 Ağustos 2016 tarihleri arasında Balıkesir Burhaniye’de engelli vatandaşlarımızı doğa, deniz ve tarih ile buluşturacak. Engellilerimiz üç grup halinde kampa gidecek.

Kamp Merkezi
Burhaniye-Ören, tarihi zeytin ağaçları ile çevrelenmiş, Ege’nin kuzeyinde Kaz Dağları’nın eteğinde konumlanan dünyanın sayılı oksijen depolarındandır. Balıkesir ili Burhaniye ilçesinde hizmet veren Otel Beyza ise, Edremit ve Akçay’a 10 km, Ayvalık’a 20 km uzaklıkta olup dağ ve deniz manzaralıdır.

Kayıt yaptırmak isteyenler, gerekli belgeleri 27 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi'ne getirerek başvuruda bulunabilirler.

Kayıt İçin Gereken Belgeler:
- 1 Adet Fotoğraf
- Engelli Raporu Fotokopisi
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

* Kampa katılabilmek için Beşiktaş ilçesinde ikamet etmek zorunludur.

* Kamp hizmetinden daha önce faydalanmamış olanlara öncelik tanınacaktır.

*Başvurular kontenjana göre ve başvuru sırasına göre değerlendirilecektir.

Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi
Adres: Dilek Sabancı Engelliler Parkı, Ülgen Sok. Levent, Beşiktaş - İstanbul