Engelli Koordinasyon Merkezi Yılbaşı Partisi!

Beşiktaş Belediyesi, Engelli Koordinasyon Merkezi'nde 'Yeni Yıl Partisi' düzenledi.

Engelli Koordinasyon Merkezi Yılbaşı Partisi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Engelli Koordinasyon Merkezimizden Erken Yılbaşı Kutlaması…

Beşiktaş Belediyesi’nin Engelli Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği yılbaşı partisine; Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok, engelli üyelerimiz, üyelerimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Engellilerimiz, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Dilek Sabancı Parkı’nda gerçekleşen partide, engelli vatandaşlarımızla birlikte pasta kesen ve dans eden Demirok, engellerin kaldırılması konusunda 2016 yılından umutlu olduğunu ifade etti.

Yılbaşı partisi, engellilerimizin süslenmiş çam ağacı altında bulunan hediyelerini açmaları ardından sona erdi.

*Fotoğraflar, aynı zamanda Engelli Koordinasyon Merkezi üyemiz olan fotoğrafçı Deniz Dikkaya tarafından çekilmiştir.