solyanreklam
sagreklam

Emniyet Teşkilatı Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Özkan için veda yemeği düzenledi....

Emniyet Teşkilatı Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi
  • 10 Temmuz 2018, Salı 13:44
Emniyet Teşkilatı Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Özkan için veda yemeği düzenledi.

  

Arnavutköy İlçesi’ne atandığı günden beri başarılı çalışmalar gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Özkan, ikinci sınıf emniyet müdürlüğünden birinci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti.

Birinci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Özkan’nın terfi sonrası tayini gerçekleşti. Yeni tayin yerine geçmeden Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından veda yemeği verildi.

Veda yemeğinde konuşma yapan Emniyet Hizmetleri Geliştirme Dernek Başkanı Bahri Kazankaya, Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Özkan’a ilçede yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Özkan ise yaptığı veda konuşmasında; Başarılı bir görev süremiz oldu. İyi dostluklar edindik. Ve bu dostluklar, veda ile kalmayacak, gelecekte de devam edecek dedi.

Emniyet Müdürümüz Yeni Bir Heyecana Yelken Açtı

Emniyet müdürümüzün yeni bir yolculuğa, yeni bir heyecana yelken açtığı bir gün de bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Her vazifenin başlangıcı olduğu gibi bir de bitiş süresi var. Bu memuriyet görevinde özellikle böyledir. Haluk Müdürüm gibi daha önce bu görevi yapan müdürümüzü hatırlıyoruz. Eski jandarma komutanımızı hatırlıyoruz. Kaymakamlarımız hatırlıyoruz. Kamu kurumunda çeşitli görevlerde bulunan memur arkadaşlarımız hatırlıyoruz. Görev süresi dolan arkadaşlarımız yeni görevlerinin başlarına geçmek için bizlere veda ediyorlar. Haluk Müdürümüzde 2 yıla yakındır bizlerle beraber çalıştı. Kısa sürede olsa adından söz ettirecek başarılı çalışmalar yaptı. Haluk Müdürümüz çalıştığı zaman süresince bizim bile göremediğimiz, duymadığımız Arnavutköy halkı için ciddi çalışmalar yaptı. Tabi bu ekip işi ve bu ekibin parçası olan emniyet teşkilatı mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Haluk Müdürüme de yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Özkan için düzenlenen veda yemeğinde, Arnavutköy Belediye Başkan Haşim Baltacı ilçe emniyet müdürüne günün anısına hediye takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık