Emniyet Müdürü Erçetin’e İade-i Ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, yeni Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i ziyaret etti. Şehrin sorunları ve özellikle trafikle ilgili yapılacak uygulamalar görüşüldü. Pazartesi günü göreve başlayan ve ikinci mesai gününde Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret eden İnegöl Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’e iade-i ziyarette bulunuldu. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan’ın gerçekleştirdiği ziyarette, şehrin trafik başta olmak üzere emniyetle ilgili sorunları masaya yatırıldı. TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZZiyaret sırasında bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, “İnegöl İlçe Emniyet Müdürü olarak 1 hafta önce göreve başladım. Bölgeye yabancı değiliz. İnegöl’ü ve İnegöllüleri seviyoruz. İnşallah tüm personelimizle birlikte; sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, mülki idare, hep birlikte 7/24 İnegöl’de asayişi temin için mücadele edeceğiz. Bu bir bayrak yarışı. Çıtayı biraz daha yükseltmek için mücadele edeceğiz. Daha önce Belediye Başkanımızı ziyaretim sırasında da gündeme geldiği gibi bir trafik sorunumuz var. İnşallah bunu çözeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı da Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. GÜZEL İŞLER OLACAKBelediye Başkanı Alper Taban ise Müdür Erçetin’e hayırlı olsun dileklerini ileterek; “Hepimiz ayrı ayrı tempolarda çalışan, farklı görevlerin başında ama ortak paydası İnegöl olan bir ekibiz. Ben şuan sahadan geliyorum, İlçe Başkanımız kendi programındaki çalışmalarla, Vekilimiz Ankara-İnegöl arasındaki bağları güçlendirip İnegöl’ü de sağ olsun hiç ihmal etmiyor. Bugün Emniyet Müdürümüzün şehrimizde yeni göreve başlamasından ötürü Milletvekilimizin organizasyonuyla kendilerini ziyaret ediyoruz. Çok değerli Müdürümüz göreve gelir gelmez ayağının tozuyla ziyaretime geldiler. Bizleri çok mutlu ettiler. Bizler de göreve geldiğimiz günden bu güne vatandaşlarımızdan, halkımızdan aldığımız intibah özellikle trafik ve ulaşımla ilgili bir takım düzenlemelerin hızlı bir şekilde yapılıp hayata geçirilmesi yönündeydi. Bunlarla ilgili biliyorsunuz akıllı kavşak çalışmalarının hayata geçmesi noktasında adımlar attık. Atmaya da devam ediyoruz. Yine trafiğin içerisindeki aktörlerin belli bir disiplin içerisinde oturtulabilmesi adına da çok kıymetli Müdürümüze görüşlerimizi aktardık. Tabi bizlere düşen görevler olacaktır. İlgili müdürlüğümüzün yapması gereken işler olacaktır, trafikte sürücü ve yaya olarak vatandaşımızın yapması gerekenler olacaktır ama ben şuna canı gönülden inanıyorum; Müdür Beyle beraber yeni bir sinerji ve tazelenmeyle sorun olarak gördüğümüz her ne varsa bunların toparlanmasını, bertaraf edilmesini sağlayacağız. Vatandaşımız da buna azami destek verecektir. Güzel işler olacak. Müdürümüze görevinde başarılar diliyorum. Kendisi bölgemizi tanıyan başarılı bir Emniyet Müdürümüz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’de Erçetin’in başarılı olacağından emin olduklarını ifade ederek; “Sebebi ziyaretimiz hem Bursa çevresinde görev almış hem de kıdemli Müdürümüzün ilçemizde göreve başlaması nedeniyle kendilerine hoş geldiniz ziyaretidir. Başarılı olacağından eminiz. Kendisinin burada görevlendirilmesinden memnunuz. İnegöl’ümüzde bundan sonra daha iyi bir ortamda emniyeti sağlayacaktır. Bizler de yapılması gereken neyse kendilerine destek olacağız” dedi. YENİ EMNİYET BİNASI İÇİN SÖZ ALDIKYeni emniyet binasıyla ilgili soruları da yanıtlayan Gürel; “Milletvekilliği görevimizin başlamasıyla beraber emniyet binası konusunu gündemimize aldık. Bakanımızla yaptığımız görüşme neticesinde İnegöl’e yeni bir emniyet binası yapılmasının zaruri olduğunu anlattık. Kendileri de hak verdiler. Tarih vermemek kaydıyla yeni bina için söz aldık. İnşallah en kısa zamanda şehrimize yeni bir emniyet binası kazandırmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu. BU KRİZİ FIRSATA ÇEVİRECEĞİZAçıklamasının sonunda ekonomideki dalgalanmaya da değinen Milletvekili Gürel, şöyle konuştu: “Ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Olay sadece ekonomik bir savaş değil aslında. Arka planda daha önce parti kapatmada, e muhtırada, gezi olaylarında, 17-25 Aralık olaylarında ve en son 15 Temmuzda amaçlanan ne varsa bu krizde de hedef odur. Biz bunun farkındayız ve buna göre tedbirlerimiz alınmış durumda. Ekonomide kriterler bellidir. Ne yapılması gerektiği bellidir. Panik yapıp farklı yollara sapmak her zaman tehlikelidir ve gerçek krizi onlar doğurur. Emin adımlarla, sakin bir şekilde inşallah yapılması gereken işleri belirleyip takvime koyduk. Bu anlamda duyarlı bir milletimiz var. Panik yapmadan, daha önce dünya krize girmişken; liderimiz, Cumhurbaşkanımız nasıl bu kriz Türkiye’yi teğet geçecek, etkilenmeyeceği dedi ve aynen öyle olduysa bu olayda da onlar istediklerini beceremeyecekler. Ve inşallah biz bu krizi fırsata çevireceğiz. Millet olarak birbirimize kenetleneceğiz, ekonominin gereği olarak üretimimizi arttıracağız, ihracatımızı arttıracağız ve faiz oranları da düşecek, enflasyon ve cari açık da bitecek. Bundan kimsenin endişesi olmasın.” “DARBECİ ZİHNİYETİNDE KRİZ ALGISI YAPANLARIN KİMLER OLDUĞUNU BİLİYORUZ”“Bazıları sözde vatansever olup da özde vatansever olmadıklarını göstererek ellerinde ürün olduğu halde piyasaya yok diyerek darbeci mantığıyla kriz varmış algısı yaratmaya çalışıyor. Biz bunların farkındayız. Kimler olduğunu biliyoruz. Yapılması gereken yapılacaktır bundan emin olun. Şuanda korkulacak, endişe edilecek bir durum yok.”

Emniyet Müdürü Erçetin’e İade-i Ziyareti
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 15:13

TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

GÜZEL İŞLER OLACAK