EMEKÇİLERE TÜRKYILMAZ DESTEĞİ

• 15 Nisan 2016, Cuma 0:00

1 Mayıs Bursa Tertip Komitesi üyeleri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, 1 Mayıs etkinliklerine davet etti.

Bursa’da düzenlenecek olan 1 Mayıs etkinlikleri tertip komitesi üyeleri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a etkinlik daveti yaparak destek istedi. KESK – BES Bursa Şubesi ve Tertip Komitesi Başkanı Süleyman Ayyılmaz, DİSK Marmara Bölge Temsilcisi Ayhan Ekinci, TMMOB Bursa İKK Sekreteri Remzi Çınar, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart, TTB Bursa Tabib Odası Emel İrgil ve TÜRK – İŞ TÜMTİS Bursa Şube Başkanı Özdemir Aslan’ın gerçekleştirdiği ziyarette ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen Türkyılmaz, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nın Bursa ve tüm yurtta sorunsuz bir şekilde kutlanmasını diledi. Tüm emekçilerin her zaman yanında olduğunu da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, tüm emekçilerinde bayramını kutladı.